LA CUINA

La nostra cuina és variada, però sempre emmarcada en una cuina tradicional casolana i de mercat. La nostra especialitat és carn a la brasa, acuradament seleccionada i cuita sempre de forma natural amb foc de llenya. També, disposem de plats elaborats dins la cuina catalana i típica dels ambients rurals.

La nostra cuina també oferim diversitat pel que fa al peix com sarsuela, calamars a la romana, farcits o amb bacallà, però al disposar de llar amb foc de llenya tenim cura de fer varietats de crustacis a la brasa, com gambes o escamarlans.

Alguns dels nostres plats de peix com gambes. escamarlans, calamars facits o sarsuela, cal fer encàrrec previ, sobretot per a grups.


Hi ha menú diari, excepte els dilluns (festa setmanal) dissabtes, diumenges i festius.

Seguint la tradició catalana d’elaborar uns plats fixes per setmana, el nostre restaurant us ofereix que cada setmana podreu trobar, a part de la resta d'oferta, plats tipics els dimarts, dimecres i dijous:

DimartsEscudella i carn d'olla
DijousArròs
Preu13 € (beguda + IVA 10% inclòs)


També fem menú per a grups, de 23€, 25€ i 32€.

HORARIS
HorariHivern
1 d'octubre a 30 de juny
Estiu
1 de juliol a 30 de setembre
Esmorzar09:00h - 10:30h09:00h - 10:30h
Dinar13:00h - 15:30h13:00h - 15:30h
Sopar20:00h - 22:30h20:30h - 23:00h
Descans diari16:00h - 19:00h16:00h - 19:00h
Descans setmanalDillunsDilluns

Restaurant Can Merla
Ctra. de Santa Coloma de Farner, km 4.5, 17441 Brunyola, Girona | 972 877 272 - 630 046 976
info@canmerla.cat | Avís Legal

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información