BENVINGUDA I SALUTACIÓ

Us donem la benvinguda al nostre espai web, on esperem que hi trobareu tota la informació necessària del nostre restaurant. Contràriament, i davant qualsevol dubte, consulta o ampliació de la informació estarem encantats d’atendre la vostra petició, ja sigui personalment, per telèfon o correu.

Can Merla us ofereix un espai agradable, tranquil i ampli, amb accés còmode i fàcil d'arribar-hi, disposant de dos amplis aparcaments per a vehicles. Disposa de dos parts clarament diferenciades: l'interior amb tres amplis menjadors i l'exterior, que amb temps estiuenc es el lloc ideal no tan sols per gaudir dels àpats, sinó també de la tranquil·litat exterior de l'entorn.

Els nostres plats s'emmarquen dins la cuina tradicional casolana i de mercat, amb una amplia varietat de plats, essent la carn a la brasa, la nostra principal oferta i especialitat.

Ens caracteritza un renom la nostra oferta de carn a la brasa, pel fet que és un producte acuradament seleccionat i a més, sempre es cou en una extensa llar de foc de llenya. D'aquesta manera s'aconsegueix una cocció lenta i amb foc natural, arribant a obtenir aquest sabor tan característic.

Disposem d'un ampli celler de vins i caves per a satisfer els paladars més exigents.

Els nostres vins, caves, carns, fruita i altres productes, tenim cura que siguin sempre productes de la nostra terra.El Restaurant disposa d'un total de tres menjadors: El menjador principal, amb una capacitat per a 55 persones i els altres dos, que tenen una capacitat per a 22 i 28 persones respectivament. Aquests dos últims menjadors, també poden ésser emprats per a grups, ja sigui separats o els dos alhora, donat que la seva distribució així ho permet.

Tots els menjadors disposen calefacció i aire condicionat per la temporada d'estiu, equip de música i aparell de TV amb disponibilitat de vídeo o DVD per a poder passar filmacions privades quan s'organitzen àpats per a grups. També els TV estan preparats per a conectar-hi PC's podent així veure fotos o altres informacions.

El menjador principal també disposa d'una amplia llar de foc de llenya a disposició de tots els clients.El restaurant disposa a l'exterior d'una àmplia terrassa per a poder-hi fer qualsevol dels àpats del dia, ja sigui esmorzar, dinar o sopar o simplement per a prendre un aperitiu o beguda, tot plegat, quan el temps hi acompanya.

La capacitat total de la terrassa és per a 110 persones, essent un espai agradable i tranquil, donat el propi emplaçament del restaurant.

HORARIS
HorariHivern
1 d'octubre a 30 de juny
Estiu
1 de juliol a 30 de setembre
Esmorzar08:00h - 10:30h08:00h - 10:30h
Dinar13:00h - 16:00h13:00h - 16:00h
Sopar - Dijous, Divendres i Dissabte20:00h - 22:30h20:00h - 22:30h
Descans diari16:00h - 20:00h16:00h - 20:00h
Descans setmanalDillunsDilluns

Restaurant Can Merla
Ctra. de Santa Coloma de Farner, km 4.5, 17441 Brunyola, Girona | 972 877 272 - 630 046 976
info@canmerla.cat | Avís Legal

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información