BENVINGUDA I SALUTACIÓ

Us donem la benvinguda al nostre espai web, on esperem que hi trobareu tota la informació necessària del nostre restaurant. Contràriament, i davant qualsevol dubte, consulta o ampliació de la informació estarem encantats d’atendre la vostra petició, ja sigui personalment, per telèfon o correu.

Can Merla us ofereix un espai agradable, tranquil i ampli, amb accés còmode i fàcil d'arribar-hi, disposant de dos amplis aparcaments per a vehicles. Disposa de dos parts clarament diferenciades: l'interior amb tres amplis menjadors i l'exterior, que amb temps estiuenc es el lloc ideal no tan sols per gaudir dels àpats, sinó també de la tranquil·litat exterior de l'entorn.

Els nostres plats s'emmarquen dins la cuina tradicional casolana i de mercat, amb una amplia varietat de plats, essent la carn a la brasa, la nostra principal oferta i especialitat.

Ens caracteritza un renom la nostra oferta de carn a la brasa, pel fet que és un producte acuradament seleccionat i a més, sempre es cou en una extensa llar de foc de llenya. D'aquesta manera s'aconsegueix una cocció lenta i amb foc natural, arribant a obtenir aquest sabor tan característic.

Disposem d'un ampli celler de vins i caves per a satisfer els paladars més exigents.

Els nostres vins, caves, carns, fruita i altres productes, tenim cura que siguin sempre productes de la nostra terra.

Restaurant Can Merla | Santa Coloma Residencial, Avda. de Farners, 8 - 17430 | 972 877 272 - 630 046 976 | info@canmerla.cat | Avís Legal
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información